Käytetyn puhelimen kuntoluokitus

Mitä käytetyn puhelimen kuntoluokitus tarkoittaa?

Löydät kaupastamme laajan valikoiman sekä uusia, että käytettyjä puhelimia. Uudet puhelimet on merkattu tuotteisiin merkinnällä “Kunto: Uusi”. Käytetyn puhelimen kuntoluokitus määrittää ainoastaan laitteen ulkoisen kunnon. Kaikki puhelimet on tarkistettu ja tarvittaessa huollettu. Takaamme puhelimien sisäisten ominaisuuksien 100% toimivuuden.

Käytettyjen puhelimien kuntoluokat

Käytettyjen puhelimien kuntoluokat kertovat laitteen ulkoisesta kunnosta. Laitteisiin on voitu vaihtaa näyttö tai akku. Kaikkien laitteiden näyttö on ehjä ja akkujen kapasiteetti 80% – 100% eli erittäin hyvällä tasolla. Kaikki puhelimet käyvät läpi kattavan tarkistusprosessin ennen laitteen myyntiä.

Uutta vastaava

Uutta vastaava käytetty puhelin iHelp puhelimen kuntoluokitus

Puhelin on uutta vastaavassa kunnossa. Laite on moitteettomassa kunnossa niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Akun kapasiteetti on 80% – 100%. Puhelin on testattu huolella ennen laitteen myyntiä.

Erinomainen

Erinomainen käytetty puhelin iHelp puhelimen kuntoluokitus

Puhelin on erittäin hyvässä kunnossa. Laitteessa voi olla ulkoisesti hyvin pieniä käytön jälkiä. Akun kapasiteetti on 80% – 100%. Laite on testattu ja kaikki ominaisuudet toimivat normaalisti.

Hyvä

Hyvä käytetty puhelin iHelp puhelimen kuntoluokitus

Puhelin on hyvässä kunnossa. Laite on testattu ja toimii ominaisuuksiltaan erinomaisesti. Puhelimessa on vähän käytön jälkiä ulkoisesti. Akun kapasiteetti on erittäin hyvä eli 80% – 100% tasolla.

Kohtalainen

Kohtalainen käytetty puhelin iHelp puhelimen kuntoluokitus

Puhelin on kohtalaisessa kunnossa. Laite on testattu ja toimii moitteettomasti, mutta puhelimessa on näkyviä kosmeettisia käytön jälkiä. Akun kapasiteetti on 80% – 100% eli erittäin hyvä.

Valitse sinulle sopivin puhelin

Tutustu huolella laitteiden kuntoluokituksiin ja valitse sinulle sopivin puhelin kattavasta valikoimastamme.